Hajdúsítás

Volt már olyan érzésed, hogy mintha csak hátul nőne meg a hajad? Bármit is használsz, elöl mindig rövidebb és nem is olyan erős? Ennek a jelenségnek az oka egyszerű biológia. Jellemzően a haj a fej hátsó részén gyorsabban nő, plusz mivel az arcunk körüli hajat sokkal (sokkal-sokkal) többet fogdossuk, dobáljuk, gyűrjük össze alváskor stb., mint a hátsó hajrészeket, ezért sokkal inkább törnek el. Hát akkor mégis mit tehetünk?

Például tehetünk fel előre néhány TAPE-IN tincset, így sokkal egységesebb képet mutathat a hajad.

Ez a technika akár egy rövid bobnál is előnyös lehet, ami úgy néz ki a legjobban, ha egységesen tömött a hajvég.

Mikor lehet még hasznos a hajdúsítás? Tegyük fel vékonyszálú hajad van, világosbarna. Szeretnél nagyon világos hamvas melírokat, vagy konkrétan szőke benyomást szeretnél kelteni, anélkül, hogy az egész hajad szőkítenénk. Mi a legjobb anyagokkal dolgozunk, de már ez alapján megmondhatjuk neked, hogy hosszú távon fenntarthatatlan lesz a szőkeséged, a hajad száraz lesz, mindig törni fog, pedig a legjobb ápolókat kell rá használnod. Ennek a jelenségnek az oka is az egyszerű biológia. A szőkítés során meg kell nyitunk a hajszerkezetet, és eltávolítani a hajszálakból pigmenteket, hogy világosak lehessenek. Minél világosabb egy hajszál, annál kevesebb pigment van benne, minél kevesebb pigment van benne, annál gyengébb. Biológia. Akkor mit tehetünk?

Például választhatod az ombre TAPE-IN hajdúsítást egy gyönyörű hamvas szőke véggel, pontosan úgy fog kinézni, mintha a saját hajadat melíroztuk volna ki, csak a hajad továbbra is tökéletesen egészséges marad.

Gyere el ingyenes konzultációnkra és mi segíteni fogunk megtalálni a legjobb, legfenntarthatóbb megoldást, hogy megkaphasd a hajat, amire mindig is vágytál!