Rólunk

A PROhair Budapest csapata:

 

Császár Eszter és Gulyásné Mustó Ágnes

 

PROhair Budapest
PROhair Budapest

Császár Eszter

 

12 éve dolgozom fodrászként és imádom, hogy minden egyes nap tele van kihívásokkal és újdonságokkal. Sosem az volt a tervem, hogy fodrász leszek. Vidéken fodrásznak lenni nem volt egy nagy karrier, ezért miután Budapestre költöztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egy kihelyezett szakán végeztem Ifjúságsegítőként. Már azokban az időkben sok barátnőm haját én vágtam, de még bizonytalan voltam merre menjek tovább, humán pálya vagy fodrászat. Ami segített dönteni az az volt, hogy nagyon magabiztosnak és felszabadultnak éreztem magam ha hajaztam.

20 éves koromban feltettem magamnak azt a kérdést amit sokan nem mernek: “mi lenne az a munka amit életem végéig szívem teljes szeretetéból tudnék csinálni?” Teljesen egyértelmű volt a válasz:Fodrászat. Amint meghoztam ezt a választást beindult a vonat. Az iskola végeztével bekerülhettem a Toni&Guy budapesti szalonjába, ahol megkaptam egy erős alapot,majd volt szerencsém az oktatásban is kiteljesedni. 7 évig oktattam és rengeteg tehetséges fodrásznak lehettem a mentora.

Most pedig örömmel tölt el, hogy volt tanulómmal, méltán híres kolleganőmmel Mustival úgy döntöttünk közösen belevágunk egy új projektbe. Alig várjuk, hogy megmutassuk nektek!

Gulyásné Mustó Ágnes

 

Már tizenéves korom elején a kis nógrádi faluban, ahonnan származom a nagyobb bálok előtt egész délután óránként érkeztek hozzám a nálam idősebb lányok, hogy tűzzek nekik kontyokat. Imádtam, akkor még nem tudtam, hogy amit hajazás közben tapasztalok meg, az maga a flow.  Anyukám azt mondta, hogy túl okos és túl kövér vagyok ahhoz, hogy fodrász legyek, így inkább közgazdasági suliba mentem, majd a Műszaki Főiskolán szereztem két diplomát. 5 évig dolgoztam a szakmámban, szoftvereket menedzselgettem, és szörnyen boldogtalan voltam.

28 éves voltam, amikor úgy döntöttem nem vagyok hajlandó ilyen boldogtalanul ledolgozni az életem, felnőtt fejjel elmentem egy fodrász iskolába – ott Eszter volt az egyik kedvenc tanárom – és fodrász lettem. Szerencsére a vendégeim értékelik a fanatizmusomat haj témában, csodás vendégköröm van, imádom az anyagokat, amikkel dolgozom, úgy érzem tökéletesen a helyemen vagyok az életemben. A PROhair azért a szívem csücske, mert a saját hajammal kapcsolatban átéltem mindent, amikre itt megoldást nyújtunk a vendégeknek. Szeretném, ha mindenki boldogságban élhetne a hajával.

PROhair Budapest